Съсед на 23-годишния племенник на телевизионната водеща Гала - Георги Пенев,

...
Съсед на 23-годишния племенник на телевизионната водеща Гала - Георги Пенев,
Коментари Харесай

Проговори съсед на разстреляния от полицай племенник на Гала

Съсед на 23-годишния племенник на телевизионната водеща Гала - Георги Пенев, който бе убит от служител на реда при инспекция на адрес в Съединени американски щати, описа за случая, при който издъхна младият мъж. “Аз чух два изстрела. Имам огромен прозорец и звучеше все едно изстрелите са зад мен. Чух този доста характерен тон и започнах да се придвижвам към изхода на къщата, тогава чух още два – изстрелите бяха по двойки, първо едните и след 10 секунди още два ", споделя студентът Райън, който по това време се готвил за учебно заведение, написа bg-voice.com. На убития са взети проби за опиати и медикаменти, само че няма да бъдат подготвени скоро, споделят източници от полицията.

Предполага се, че странното му държание се е дължало на упойващи субстанции. Прокуратурата в окръг Чатакуа, щата Ню Йорк, проверява гибелта на българина. Убитият е 23-годишният Георги Пенев, а случаят става на 10 декември, понеделник, в предградието на Бъфало Фредония. Според полицията, представена от радио WBFO, чиновниците й се отзовали на сигнал от жители. В къща на ул. “Либърти " в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Полицай и пожарникар се пробвали да го измъкнат оттова. Младежът дълго отказвал да отвори вратата, само че след това излязъл и подгонил чиновниците на реда с нож в ръка. Самият той имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. На алеята пред къщата той приклещил служителя на реда. Според формалната информация служителят на реда му извикал да спре, само че след неподчинението му стрелял при самозащита и умъртвил младежа.

“Заподозреният атакувал с оръжие един от служителите на реда, който помагал на пожарникарите вътре в къщата. Те съумели да излязат на улицата, само че нямали различен избор, с изключение на да стрелят по обвинения, вследствие на което той умрял ", споделя шефът на полицията във Фредония Брад Майърс. На убития са взети проби за опиати и медикаменти, само че няма да бъдат подготвени скоро, споделят източници от полицията.

Предполага се, че странното му държание се е дължало на упойващи субстанции. Семейството научава за случая по телефона. Във Фейсбук сестра му Мария споделя: “Събудиха ме с телефонно позвъняване в 2 ч. през нощта. Един служител на реда ми сподели, че брат ми Джордж е прострелян 4 пъти в региона на гръдния панер от чиновник на полицията в понеделник, 10.12., в 1:30 ч. следобяд. Адвокатът на служителя на реда сподели, че служителят на реда няма да бъде измамен под отговорност, тъй като се чувствал застрашен… Е, такива са законите – брат ми е мъртъв, а отговорност няма кой да поеме. "

Мария споделя още, че брат й имал голямо сърце. Приживе Джордж постоянно казвал: “Тук съм за хубаво, не за дълго ", с което оправдавал пристрастеността си към крайностите и шумните занимания. Мария прибавя още какъв брой превъзходен човек е бил Джордж: “Той имаше удивителната дарба да се схваща с всекиго. Толкова обичаше братовчедка ни Мари (това е дъщерята на Гала – б.р.), че когато родителите ни му съобщили, че ще има сестра, той настоял да кръстят и мен Мари. " Тя споделя мемоари за брат си, след което изяснява, че събира пари за погребението и за разноските за юрист.

Мария е отворила страница за дарения в платформата gofundme, която към този момент е
В инстаграм профила си Мария разгласява остаряла фотография с брат си, под която написа: “Не мога да допускам, че си отиде. Съкрушена съм от обстоятелството, че не се бяхме виждали от юли и последното нещо, което ти ми написа, беше: “Обади ми се да се чуем скоро, тъй като ми липсваш. " Така и не съумях да ти се обадя. Не съм сигурна, че знаеше какъв брой доста те обичат всички в реалност. Никога не съм срещала човек с повече другари от теб.

Изглеждаше по този начин, като че ли цяло Бъфало те познава. Когато споделях името си с семейството, всички ме питаха да не би да съм ти сестра. Ти ме научи да обичам абсолютно. Научи ме, че животът не е обективен от време на време, което в последно време си напомням. Винаги ще желая да имах повече време с теб. Почивай в мир! Винаги ще те обичам! " Приятели на Джордж също споделят обявата на сестра му от gofundme.com, с цел да оказват помощ за събирането на средства.

Негов непосредствен на име Джейк Аплин разгласява във фейсбук трогателни слова по адрес на убития племенник на Гала: “Нямам думи, сърцето ми е разрушено, разбирайки, че това е истина и е действително. Джордж Пенев беше най-спокойният и радостен човек, който в миналото съм срещал. Винаги когато си бил към мен, си правил живота ми по-светъл и прелестен. Ще ми липсваш постоянно задремал на моя диван! ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР